Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
PCOS és babavárás képes leírás - pcos.tlap.hu
részletek »

PCOS és babavárás - pcos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pcos.tlap.hu » PCOS és babavárás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Baba-mama konzultáció

Baba-mama konzultáció

Perinatális (szülés-születés körüli) szaktanácsadás gyermekvállalást fontolgató nők, várandósok és kisgyermekes anyukák részére. Nóra ezen kívül párokkal is foglalkozik annak érdekében, hogy minél hamarabb bekövetkezhessen a vágyott gyermekáldás.

Metformin babamozi

Metformin babamozi

A metformin babamozit ajánlom mindenki figyelmébe. Rengeteg valós sikersztorival, boldog anyukával és kisbabával, akik PCOS-el, a hármas/ négyes kezelés hatására spontán adtak életet egészséges kisbabájuknak.

PCOS és babavárás

PCOS és babavárás

A PCOS egyre több nőt érint szerte a világban. Bár a legtöbb szó a teherbeesési nehézségekkel kapcsolatban esik szó róla, hiszen a betegség velejárója, hogy az illető csak nagy nehezen produkál pozitív tesztet. Hogyan befolyásolja a terhességet a PCOS?

Terhességi diabétesz

Terhességi diabétesz

A terhességi cukorbetegség kezeléséről A helyes diéta alapelvei a vércukorszint normál tartományban tartásához elengedhetetlen. Mi kerüljön az étrendbe? A fogyasztható ételek energia-, szénhidrát-, fehérje-, zsiradéktartalma.

Terhességi szövődmények

Terhességi szövődmények

A reproduktív korban lévő nők mintegy 5-15 %-a szenved a PCOS kórképtől. Az érintett hölgyeknél sokkal nagyobb a terhességi szövődmények kockázatának kialakulása, ezért esetükben fokozott orvosi ellenőrzés szükséges.

Tuti menü