Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lelki egyensúly képes leírás - pcos.tlap.hu
részletek »

Lelki egyensúly - pcos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pcos.tlap.hu » Lelki egyensúly
Keresés
Találatok száma - 4 db
Endoblog

Endoblog

Árvai Nóra pszichológus, szomatoterapeuta, perinatális szaktanácsadó. Krónikus női betegségekkel küzdőknek segít önértékelésük megőrzésében, életminőségük javításában, a betegségből eredő magánéleti-, munkahelyi-, párkapcsolati problémáik orvoslásában, a pszichés egyensúly megteremtésében és a pozitív jövőkép kialakításában.

Kineziológiaközpont

Kineziológiaközpont

PCOS- inzulinrezisztencia, pajzsmirigy- és további hormonális betegséggel küzdő nők számára különösen fontos a lelki egyensúly helyrebillentése, megőrzése. Ebben a természetgyógyász központban szeretettel és több éves szakmai tapasztalattal fordulnak a vendégekhez, számos természetes gyógymód segítségével. Gyöngyvér az ember egészével, annak testi - lelki - szellemi harmóniájával foglalkozik. Igyekszik minél többet átadni az embereknek, hogy meggyógyuljanak, hogy szeressék és elfogadják önmagukat, az életüket és sikeresen megbirkózzanak mindazokkal a feladatokkal amit tarisznyájukban hoztak magukkal erre a világra.

Pszichodráma

Pszichodráma

Önismereti pszichodráma csoport kifejezetten PCOS- inzulinrezisztenciában érintett hölgyek részére. A hármas alapkezelés mellett a lelki pillér támogatására is feltétlenül érdemes hangsúlyt fektetni a hatékony életmódváltás és gyógyulás érdekében.

Tudat tréner

Tudat tréner

Bodó Andi Tudat tréner, coach emberi sorsok, elakadások, életútválságokat okainak feltérképezésével, blokkok oldásával foglalkozik. Sok éves tapasztalattal segíti a PCOS-es nők kezelésének eredményességét.

Tuti menü