Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alternatív támogatás képes leírás - pcos.tlap.hu
részletek »

Alternatív támogatás - pcos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pcos.tlap.hu » Alternatív támogatás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Akkupunktúra

Akkupunktúra

Tisztelt Látogató!Üdvözlöm informatív oldalamon és az inzulinrezisztenciások egyre bővülő körében. Dr. Benkő Éva akupunktőr vagyok. A következő információkkal szeretném, hogy jobban el tudjon igazod...

Aviva és Kriston torna

Aviva és Kriston torna

A policisztás ovárium szindróma alternatív kezelési módjairól, az Aviva hormonharmonizáló tornáról és a Kriston intimtornáról, a témában érintett, Aviva tornát végző hölgyek sikertörténeteiről röviden.

Barátcserje

Barátcserje

Termékünk a barátcserje az egyik legnépszerűbb gyógynövény a menstruáció előtti tünetek, és más menstruációs kellemetlenségek enyhítésére. Hatóanyagai jótékony hatással vannak az érzékeny női hormonrendszerre s egyensúlyban tartják azt. Ezáltal a jellegzetes testi és lelki tünetek egyaránt nagymértékben csökkenthetőek, illetve teljesen megszüntethetőek. Számos kutatás igazolja, hogy már az alkalmazás elkezdése után rövid idővel csökkenti a mellfeszülést, a vízfelszaporodást, a fejfájást, az idegességet és a feszültséget is. Kérjük keresse fel weboldalunkat elérhetőségeinkért a barátcserje.eu címen és rendelje meg tőlünk barátcserje kapszuláját!

Homeopátiás szakrendelő

Homeopátiás szakrendelő

Endokrinológiai kezelés, Schüssler diagnosztika, Kineziológia, Voll-diagnosztika, Akkupunktúra az Axi-Medica homeopátiás orvosi szakrendelőben. A homeopátiás kezelés célja öngyógyító képességünk serkentése és erősítése. A homeopátiás gyógyszer a szervezet öngyógyító törekvéseit támogatja, miközben a hagyományos terápiával ellentétben nem nyomja el a tüneteket.

Hormonjóga

Hormonjóga

A hormonjóga terápiás céllal alkalmazott jóga, amely egy sor speciális gyakorlattal, a női hormontermelő mirigyek működésének serkentésével állítja helyre a hormonális egyensúlyt. A női hormontermelő mirigyek működésének serkentése mellett a hormonjóga-program antistressz gyakorlatokat is tartalmaz, mivel a stressz a megfelelő hormonális működés egyik legnagyobb ellensége.

Tuti menü