Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakemberek képes leírás - pcos.tlap.hu
részletek »

Szakemberek - pcos.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pcos.tlap.hu » Szakemberek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aesthetica Magánrendelő

Aesthetica Magánrendelő

Teljeskörű szakorvosi ellátás, PCOS- inzulinrezisztencia, pajzsmirigybetegségek kivizsgálása, endokrinológiai és nőgyógyászati szakrendeléssel. Szerződött Egészségpénztári és SZÉP kártya elfogadóhely.

Budai Endokrinközpont

Budai Endokrinközpont

Endokrinológiai kezelések, endokrinológiai kivizsgálások, PCOS- inzulinrezisztencia, pajzsmirigybetegségek kezelése, hormonvizsgálatok, diabetológia és teljes körű orvosi ellátás Budapesten a II. kerületben.

Dr. Tasi Róbert nőgyógyász

Dr. Tasi Róbert nőgyógyász

Dr. Tasi Róbert nőgyógyász szakrendelése: teljeskörű felnőtt nőgyógyászati ellátás, ultrahang és szűrővizsgálatok végzése, PCOS-es páciensek kezelése, terhesgondozás. Budapest XI. kerületében található Szent Teréz Magánrendelőben.

Laborvizsgálat

Laborvizsgálat

Inzulinrezisztencia laborvizsgálati csomag a centrumlabnál. A meghatározott laborértékek alapján endokrinológus szakorvos segítségével kezdhető meg a megfelelő gyógyszeres, vagy életmódváltó kezelés.

MensMentis Egészségcentrum

MensMentis Egészségcentrum

A Mens Mentis Egészségcentrumban elsősorban PCOS-es hölgyeknek, inzulinrezisztenciában érintetteknek nyújtanak segítséget. Fogadnak mindenkit - nőt és férfit, aggastyánt és gyermeket - aki valamilyen anyagcsere-zavara vagy hormonális problémája révén, korábban nem kapott értő figyelmet vagy nem jutott el a megoldásig.

Pálmai-Med Egészségügyi Központ

Pálmai-Med Egészségügyi Központ

Teljeskörű, komplex orvosi magánrendelő, amely az alábbi szakterületekkel áll rendelkezésünkre: - endokrinológia - belgyógyászat - diabetológia - nőgyógyászat - pszichoterápia - sebészet - ultrahang - gyermekgyógyászat

Szükséges vizsgálatok

Szükséges vizsgálatok

A PoliCisztás Ovárium Szindróma diagnosztizálása során a belgyógyász-endokrinológus szakorvos szemrevételezéssel és laborvizsgálattal, valamint a beszélgetés során feltett kérdések alapján tudja meghatározni, hogy a pácienst érinti-e a tünetegyüttes. A szükséges vizsgálatok listájáról olvashatunk.

Tuti menü